LINKS-RECHTS nota’s

Het is de hoogste tijd voor progressieve linkse intellectuelen al hun moed bij elkaar te rapen en zich radicaal te gaan herbronnen.

Door de immigratie aan te moedigen met het risico de eigen maatschappij te ontwrichten en daarbij het neoliberalisme te versterken maakt u een belangrijk deel van de bevolking tot vijand. In feite een zeer sociaal bewogen deel van de bevolking. Hoe meer links dergelijke mensen stigmatiseert en de heiligheid van multiculturaliteit en onbelemmerde immigratie uitroept, hoe intransiganter de anderen zich gaan opstellen tegenover ‘vreemdelingen’. Het gevolg is een nog rabiater anti-racistisch jargon van links en zo is de grass-roots oppositie, de ziel van de democratie terecht gekomen in een spiraal van onmacht.

Hier spelen de neoliberale politici handig op in door het principe divide et impera en door elk pleidooi voor de bescherming van de eigen samenleving te stigmatiseren als racistisch. Cynische politiek correcte linkse politici en opportunisten maken hiervan gebruik om in het spoor van de absurde anti-racistische hetze snel carrière te maken.

Aan deze gevaarlijke situatie moet voor eens en altijd een eind komen zodat het volk, bevrijd van die knellende tweedracht, de huidige politiek en sociale trend kan omkeren. Indien links verkiest de status quo te handhaven, zal het uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor de definitieve overwinning van het neoliberale kapitalisme.

Denk aan uw kinderen en kleinkinderen en vat moed.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *